24 Ekim 2010 Pazar

Fenerbahçelileşmemeliyiz!



Maçtan önce 0-0'a razı olurdu bir çok Galatasaraylı ama oyunu gördükten sonra neden galibiyet gelmedi diye hayıflanıyoruz. Taraftarlarımızın büyük çoğunluğu Rijkaard'çı ve Hagi'ci olarak 2'ye ayrılmış durumda ama unutulmamalı ki Perşembe günü imza atan Hagi'nin 3 gün içerisinde söz sahibi olması çok zor. Bugünkü başarılı oyununun perde arkasında Tugay hocanın imzası olduğu çok açık. Bundan sonra Hagi devreye girdiğinde güzel günler gelecektir.

Bu maçı büyük bir zafer gibi görüp sorunların üzerini kapatmamalıyız. Çok değil daha 7 gün evvel birbirinden kopya 3 gol yiyen, sahada rakip kovalayan, maçtan sonra Rijkaard'a başkaldıran yine bu futbolculardı. Tamam sonuç beklenenin üzerinde, herkes tarihi fark beklerken neredeyse gol pozisyonu vermedik ve 3-4 net pozisyonumuz var. Ama Kadıköy'de 10 yıllık serinin bozulmasına yol açan bu beraberliği olduğundan fazla büyütürsek önümüzdeki hafta Antalya maçından ve sonraki haftalarda alacağımız puan kayıplarından kurtulamayız, daha önce bir çok kez FB'nin yaptığı gibi!

Şimdi sıra Hagi'de, sazı eline almalı ve radikal kararlarla bu takıma önce güven aşılamalı, devre arasına en az puan kaybıyla girmeli, 2-3 ara transferle 2.devre muhteşem stadımızda sonuna kadar zirveyi kovalamalıyız.

1 Kasım'da başlayacak olan "genel satış döneminde" kombinelerin tükenmesi dileğiyle!

1 yorum:

Hakan Özkan dedi ki...

Çokta abartmadan önce bir kaç maç üstüste kazanmalıyız. Daha sonra kendine güveni gelmiş, çok daha iyi futbol oynayan ve en önemlisi kavgacı bir takım olacağız!