18 Nisan 2011 Pazartesi

Taurasi & Demirel & Fowles


Türkiye Doping Kontrol Merkezi Hacettepe Üniversitesi'ne bağlı olarak çalışmaktadır. Buradaki merkezde FB'li bayan! basketbolcu Diana Taurasi doping testinde pozitif numuneye rastlanmış ve FB'den ayrılmak zorunda kalmıştı. Akabinde doping merkezi hata yaptığını açıklamış ama öncesinde Taurasi, sonra yakın arkadaşı! Penny Taylor FB'den ayrılmışlardı.


Normal sezon beklendiği gibi GS-FB sıralaması ile bitmişti. Tersi de olsa kimse şaşırmazdı çünkü her iki takımında Türkiye'nin üzerinde bir kadroları vardı. Doping olayında FB'nin mağdur olduğunu hisseden TBF Başkanı eski kaptanımız! (Emir Preldziç'i 3 günde Türk yapan ama aynı hassasiyeti Preston Shumpert için gösteremeyen) Turgay Demirel görev edinmiş ve başabaş gidecek maçları ince ince doğrayacak hakem listelerini oluşturmaya başlamıştı. Hele hele son maçta kendini Kalamış'ta hisseden Horakova'ya 3 hakemimiz (Murat Biricik - Serkan Emlek - Uğur Özen) sessizce izlemeyi tercih edince koca sezonun galibi belirlenmişti.

Futbolda Kewell örneğindeki gibi genç taraftarlarımızda Işıl Alben fanatizmi var. Doğrudur, kendisi iyi bir Galatasaraylı ve son derece sempatiktir. Ama esas emekleri boşa giden oyuncumuz Slyvia Fowles'tir. Umarım önümüzdeki yılda kendisini takımda görebiliriz...

Hiç yorum yok: