6 Şubat 2011 Pazar

Futbolcuların dirilişi!


Hagi'nin kadro hataları devam ediyor. Bugün yine Cana stoperde, Neill ön liberoda oynadı. Yekta kenarda otururken Sabri'yi orta sahaya koydu. Yetmedi, ilerleyen dakikalarda Mustafa Sarp'ı oyuna dahil etti. Sarp'tan sonra 2 gol yedik, Sarp'ın direkt bir kusuru yok ama artık o kadar içimize işlemiş ki düztaban olduğunu düşünmeye başladım!...

İlk yarı yüksek yüzdeli ayağa pas yapan, sahanın her köşesini kullanan bir takım vardı. Uzaktan denemelerle golü kokladık ve arka arkaya filelerle buluşunca rahatladık. 2.yarı bir ara yine akıl tutulması yaşayınca panik olduk ve 2 gol yedik. Yenilen hem 1.gol, hem de 2.gol Spor Toto Süper Ligde bir çok takımın yemeyeceği basit pozisyonlardan geldi. Ümit Karan en son frikik golünü ne zaman attı acaba? Sert olmayan ve tam köşeye gitmeyen topu Rufay takma isimli kalecimiz Zapata yememeliydi! Takımdaki kaliteli ayaklar artınca seyretmesi de zevkli oluyor. Bugün Kazım - Culio - Cana - Neill gayet iyi oynadılar. Biraz daha presi arttırabilirsek bu takım tadından yenmez.

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da (isme gel) 2.maçımızdan da galip ayrıldık. Bu sezon bu statda mağlup olmayıp bir seri yakalamak çok hoş olur.

Son söz taraftara; dünya rekoru olduğu söylenen 315 metrelik pankart sevimliydi, 3 parçadan oluşuyor sanıyorum ama 290 metrelik Barcelona pankartı bildiğim kadarıyla tek parçaymış, yine de düşünenlere teşekkürler...

1 yorum:

Sayhan Efe dedi ki...

Hocam nasıl Sarp'ın direk hatası yok?Adam nerde duracağını bilmiyor.Kaldığı süre boyunca ne adam karşıladığını gördüm,ne de top kestiğini.