25 Kasım 2013 Pazartesi

Galatasaray Liv Hospital - Banvit maçı üzerine...


Uzun bir aradan sonra basketbol maçına gittim; özlemişim! Hele rakip Banvit gibi sıkı bir ekip olunca sürenin nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz bile...

Maça gelirsek ilk çeyrekte olanlar oldu aslında. Ne kadar sakatı olursa olsun bir çok takımın üzerinde bir kadro vardı sarı - kırmızılı takımda. Ve bunu çok iyi kullanamadığını düşünüyorum. Özellikle Arroyo'ya bu kadar teslimiyeti doğru bulmuyorum. Engin 0, Ender 7 dakika süre aldı, bence makul değil! Sıkı sözdür "oyun kurucun kadar oynarsın" derler, doğru ve gerçekçi ama yeri geldiğinde yanına daha sık ve uzun süre alabilmelisin. Alabilmelisin elinde bir Naumoski yoksa!

Banvit'e gelince çok formdalar, Rowland, Davis ve Meija harika oynadılar. Birine önlem almaya çabalarken diğer ortaya çıktı ve direncinizi kırdılar. Hele Cevher'in 2 üçlüğü ile Ermal'in kısa periyottaki 5 sayılık performansı ayağa kalkmaya çalışan şaşkınları çözüverdi! Şaşkın diyorum çünkü tüm umudunu 3 sayılık atışa bel bağlamış bir oyun anlayışı vardı takımımızda, kendi sahanda yenilerek kötü bir istatistik yakalanmış oldu, umarım deplasmanda rövanşı alırız ve başımıza bela almayız.

Taraftarı mutlu etmenin yolu 9.haftadan geçiyor! Federasyon neden pazartesi akşamına almış anlam vermek zor; şaka şaka aslında çok kolay!

2 yorum:

Adsız dedi ki...

woow internette ligtv canlı maç izlemek için sizleride sitemizde görmek isteriz.

Mustafa KANTARCI dedi ki...

Merhaba sevgili okur,
Sanırım spor izlemek günümüzde ciddi bir maliyet haline gelmeye başladı. Maddi durumu yeterli olmayan veya işi kolayına getirmeye çalışanlar alternatif tüm yolları deniyorlar. Kişisel fikrim sizin sunduğunuz alternatif kanalı pek tasvip etmesem de günümüzde en revaçtaki yöntemlerden biri haline geldi; kullanıp kullanmamak sporseverin elinde!...