5 Ekim 2012 Cuma

Hawkins'den kısa bir gösteri...


Dünkü Türkiye Kupası maçından kısa bir görüntü var aşağıda, David Hawkins'in bu sene neler yapacağının kısa bir özeti gibi, Yobo'dan sonra Where is Sato?

3 yorum:

erk dedi ki...

Bu videoyu bir kaç yerde daha gördüm de bence bunlar olumlu sinyalden ziyade olumsuz sinyaller, özellikle ilk atış inanılmaz zorlama, geçmeyi deniyor - geçemiyor - geçemiyor - sonra bir an nefes alanı buluyor onda da çok dengesiz bir şut çıkarıyor, hani girmese, taraftar niye bu kadar zorluyorsun diye kızacak, öyle bir şut. Olay Hawkins'le Domercant'ın özel şovuna dönerse, sezonu kupasız kapatırız.

Mustafa KANTARCI dedi ki...

Hangi açıdan baktığımıza bağlı. Her 2 atış son saniyede olsa ve girse avuçlarımız patlayıncaya kadar alkışlarız. Ama maç içinde olunca "neden set hücumuna dönmüyoruzu" sorgulamak daha mantıklı. Buradaki yayınlanma sebebi uzun zamandır böylesine "ballı" 2 basketi aynı maç içinde göremediğimizdendir. Hele ki rakibimize bu şekilde çok maç verdiğimizi düşünürsek! Tabii ki biliyorum bu "kobe" atışlarını her seferinde yapamayacağız ama yapmışken de keyfini sürelim :)

erk dedi ki...

(: sürelim bakalım. ben erk partibozan olarak yerimi alayım da