25 Haziran 2011 Cumartesi

NTVSpor

Ülkemizde tam anlamıyla yayın yapan ilk spor kanalı. Maalesef "tematik kanal" sınıfına girdiği için gelirleri her zaman az olur. Bu yüzden spora sevdalı birilerinin çokça maddi destek sağlaması gerekir ki Ferit Şahenk'te tam bunu yapıyor. Bu yüzden kendisini can-ı gönülden tebrik ediyorum.

Fakat Şahenk'in koyu bir FB'li olması ve bunun toplum tarafından bilinmesi rakip taraftarlar arasında bazı rahatsızlıklara yol açıyor. Son zamanlarda artan GS lehine yapılan hatalar can sıkıcı boyutlara ulaştı bile. Doğal olarak GS taraftarı kanalın sürekli FB yandaşı olduğuna inanıp sinirleniyor. Bahsettiğim sadece futbol yorumları konusunda değil. Bu konuda söyleyecek çok fazla bir şeyimiz yok çünkü takım son 2-3 yıldır rezil bir performans gösteriyor. Bu yüzden Rıdvan abinin hafif alaycı olarak söyledikleri çok da rahatsız etmiyor çünkü haklı! Fakat aşağıda bazı görsellerini yayınladığım konularda sanki itina ile uğraşılmış izlenimi var veya GS editörleri berbat bir iş çıkarıyor!

- Galatasaray Başkanlık seçim sonucunun hatalı verilmesi...


- Selçuk İnan'ın aldığı para KAP'a yapılan açıklamalara rağmen yanlış verilirken Serdar Kesimal'ın bir miktar para karşılığında transfer edilmesi ve Emenike'nin tüm ayrıntılarının detaylıca verilmesi...

 


- Baskette maç sonucunu beklemeden FB'yi şampiyon ilan etmeleri...


- Bir yöneticiye sormaya gerek görmeden Baros'un sözleşmesini feshetmeleri...


- Canlı yayınlarda FBTV rahatlığında yorumların yazılması...



Bu hatalar sadece son 3 ayda oluştu ve umarım sadece "hatadır!" Yoksa tribündeki "yaralı aslanlar" protesto etmeye başlar ki bu futbolumuza yarardan çok zarar getirir.

Hiç yorum yok: