27 Aralık 2010 Pazartesi

Emre Belözoğlu!


Kendi futbol takımının istikrarlı başarısızlığını örtbas edebilmek için yaptığını düşündüğüm “doğuştan fenerliyim” açıklamaları hafta sonunda meyvesini verdi: GS-FB U17 maçında bir futbolcunun burnu kırıldı!

Bundan yaklaşık 2,5 ay önce 9 Ekim 2010 tarihinde Kadıköy’de oynanan maçta Mirkamil Haşimli kardeşimizin ayağı kırılmıştı. Maalesef o zaman yazamamıştım ama bu kırık 2 kulüp arasındaki gerginliğin altyapıya girdiğini gösteriyordu. U15 maçındaki bu olay üzerine her iki kulüp yetkilileri sağ duyulu davrandılar. Dün ise ne kadar talihsiz bir olay yaşandı. Hangi taraf olursa olsun gençlerimizin böyle aşamalardan geçmesi, şiddete maruz kalmaları doğru değildir ve gerekirse sorumlular terör suçuyla yargılanmalıdır.

Asıl konumuza gelelim, Emre Belözoğlu’nun bu can sıkıcı açıklamaları kabak tadı vermeye başladı. Bildiğim kadarıyla daha sözleşmesinin bitimine daha 1,5 yıl var, taraftara yaranmaya da gerek yok, acaba yönetimden gündemi değiştirmesi için talimat mı aldı? Bir arada Florya’daki altyapı çimlerine takmıştı, ne gereği varsa!

2 yorum:

Ozan dedi ki...

ne demiş gene ?

Sayhan Efe dedi ki...

Adamın işi mi var Aziz Yıldırım'a yaranmaktan başka?