13 Mart 2013 Çarşamba

Şampiyonlar Ligi'nde Çeyrek Final!...


Gelsenkirchen'de 54.142 seyirci önünde çeyrek finale ulaştık. Kendi evimizde gibi olmasakta hatırı sayılı bir Galatasaray taraftarı ve diğer takımlara gönül vermiş gurbetçiler önünde galip gelerek tur atlamak muazzam. Dünkü maçı öncelikle gurbetçilere sonra da Semih Kaya'ya adamak gerekir. Gurbetçilerimiz için Almanya'nın en büyük 3 kulübünden birisini kendi sahasında yenerek tur atlamamız harika bir duygu olmalı. Bugün işe gittiklerinde Schalke taraftarıyla epey bir makara geçmiş olmalılar.


Semih ise bugüne kadar (neredeyse) hiç sırıtmadı ve deneyimli oyuncular gibi görevini yapıyor. Mutlaka geçen sezon Ujfalusi'nin katkısı olmuştur ama yapı itibarı ile bu işi kolayca kotardığını düşünüyorum.


Dünkü zaferin mimarları arasında her kim varsa tebrik ve teşekkür ederiz. Ünal Aysal, Fatih Terim ve futbolcular koordine içinde olurlarsa bu tabloyu bence hep yaşarız. Fakat rahat bize batar ve birileri kuyu kazmaya dört elle sarılmıştır. İşin en üzücü tarafı ise zaman zaman kendi içimizden çıkanların bu işe soyunmaları. Bakalım bozulmadan ne kadar dayanabileceğiz!

Hiç yorum yok: